Kontakt

Vi som står bakom act33 - hör gärna av dig

Margaretha "Meta" Andersson
Mail: meta@act33.se


Jag är 46 år och har tillägnat hela mitt yrkesliv åt att hjälpa människor på olika sätt. Allt ifrån att arbeta inom vård och omsorg, rådgivning och försäljning inom försäkringsbranschen till kundvård, projektledning och driftledning. 

Mitt personliga mål med ACT33?
Människors lika värde, ett humanistiskt synsätt, vår natur och miljö är det som jag brinner för. Jag tror verkligen att om vi alla hjälps åt så kan vi skapa en positiv förändring i världen. Ett steg i sänder, med en kärleksfull inställning till vår omgivning.

Med ACT33 vill jag vara med och skapa en rörelse som gör skillnad. 
Du är väl med?

//Margaretha "Meta" Andersson

 

PeO Axelsson
Mail: peo@act33.se
Mobil: 0705-40 14 12

Jag är 52 år  och har arbetat hela mitt yrkesliv med marknadsföring. Jag har bland annat varit marknadschef på Stena Line. 2009 grundade jag nätverket Marknadscheferna (www.marknadscheferna.se) som idag är Sveriges största nätverk för marknadsansvariga.

Mitt personliga mål med ACT33?
Jag har alltid trott på godhet och har så många gånger varit frustrerad över orättvisor i världen och har alltid känt att jag vill göra mer. Med ACT33 vill jag bidra med mitt nätverk och min kunskap inom marknadsföring och varumärkesbyggande för att skapa något som kan bli en katalysator för en lite godare värld. 
Hoppas du vill vara med!

//PeO Axelsson